Varmrökt Pepparlax
Inget Bergmans utan varmrökt pepparlax. Under många år som fiskardräng fick Martin lära sig allt om hur man röker fisk, när han sedan flyttat till Vilhelmina och gått ut skolan. Så dammade han av släktens gamla recept och började röka pepparlax. Succén var ett faktum!
2008 vann vi vårat första sm-guld i mathantverks SM, så här löd juryns omdöme.
”Välbalanserad lukt och smak. Konsistens som smälter i munnen.”
Laxen röks i våra vedeldade ugnar med sälg och granris. Benfri och bukputsad.
God till sallad, som smörgåspålägg, till fisktallrik eller som varmrätt med potatis och sås.
145.00kr – 185.00kr
Inehåller: Odlad norsk lax (salmo salar), salt, kryddor och selleri.
Ytterligare information
Vikt | N/A |
---|---|
Vikt | 300 gram, 400 gram |
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.