LOKALPRODUCERAD MAT

Förädlad fisk

Varmrökt pepparlax

SM-guldmedaljör 2008. En av våra populäraste produkter. God till sallad, som varmrätt med potatis och sås, som smörgåspålägg, i fisktallrik m.m.

Citrongravad lax

SM-guldmedaljör 2009 och 2015.

Varmrökt röding

Hel fisk. God som smörgåsmat och snacks.

Stekt inlagd strömming

Smör- och dillfyllda strömmingsfiléer, panerade och stekta i smör. Inlagd i lag med lök.

Kallrökt souvaslax

SM-guldmedaljör 2009, 2015 och 2017. God som förrätt, till stuvad potatis, i fisktallrik, som tatar eller i en röra.

Dillgravad regnbåge

Varmrökt sik

Hel fisk. God som smörgåsmat och snacks.

Maxan Alaskan lax

Lättrökt torkad lax.

Sillinläggningar

Vi lägger in all vår sill själv. Vi använder sill från Klädesholmen.

Kallrökt regnbåge

SM-guldmedaljör 2020. God som förrätt, till stuvad potatis, i fisktallrik, som tatar eller i en röra.

Kungaröding

SM-guldmedaljör 2018 och 2020. Varmrökt dubbel rödingfilé. För en lyxig snabbmiddag: ljumma på fisken ca 15 min på 200 grader i ugnen. Servera med potatisgratäng/god potatis, romsås och picklad rödlök.

Gädda

SM-guldmedaljör 2020. Rökt gädda i olja med kryddor. En helkonserv som inte behöver vara kyld.

Urban röker kött
Renskinn
Martin Bergman tillagar sushi