LUNCHER & MIDDAGAR

Gårdsbutik

Gårdsbutiken med sin tjusiga timmerpanel ligger centralt placerad vid norra in-/utfarten till Vilhelmina och där Vildmarksvägen svänger mot Saxnäs och Klimpfjäll i Kultsjödalen.

Här kan du köpa färsk eller rökt fisk, ostar och charkprodukter från vår disk.

Gårdsbutiken erbjuder idel mathantverk, här sker ingen industriell tillverkning. Allt görs för hand med hög kvalitetsmedvetenhet och känsla för råvarorna. Fisk och kött röks i huvudsak i gårdsbutikens egna rökeri i vedeldad rökbastu.

Sillinläggningar och tillbehör till kött och fisk görs också i egen produktion. Övriga produkter i butiken är noga utvalda och det mesta kommer från småskaliga livsmedelsproducenter i norra Sverige.

Charken i Gårdsbutiken

Vi erbjuder även specialanpassade presentpåsar/lådor du kan ge bort till någon du tycker om. Beställ gärna några dagar i förväg på butiken@bergmansfiskochvilt.se

ÖPPETTIDER:

MÅNDAG – TORSDAG:   10-17
FREDAG:   10-20
LÖRDAG:   10-15
SÖNDAG: VILODAG
Pelagoner
Röd rom
kyldisk
Fiskpåse

EN ANNORLUNDA PRESENT FRÅN VILHELMINA

SM PÅSE

Vi har fyllt vår sm påse med de populäraste mästerskaps vinarna vi har. Vår klassiska Pepparlax, kallrökta Suovas lax, Kungens Röding och Varmrökt Älgstek. Tillsammans har de vunnit sex sm guld i Svenska mästerskapen i mathantverk.   

Pris: 690:-

Försäljningsvagnen

chark bergmans kött

Onsdag 27 October   14:00-18:00     Lycksele

Torsdag 28 October    12:00 - 16:00 Strömsund

Fredag 29 October    12:00 - 16:00    Åsele

charken mathantverk fisk
Fisk citron dill
Charken med rökta matprodukter