Varmrökt älgstek
När löven börjar skifta i höstens färger, kalendern går från augusti till september så ska “frysboxen fyllas” och i skogen samlas förväntansfulla jägare varje år. I år kanske blir det året man får korn på den där riktigt stora “oxn´”. När jakten är avslutad och älgen fått hängmöra så plockar vi ut fina stekar som sedan saltas och röks i vår timrade rökbastu.
”En härlig harmonisk älgsmak. En ypperlig viltprodukt med mycket välarbetad konsistens.” Så löd juryns motivering när denna produkt 2016 tilldelades SM-guld i mathantverk i kategorin Värmebehandlat kött.
Gott att skiva som pålägg, att ha i förrätter, charkbricka, i röror, som fyllning i snittar, som topping på pizza eller som snacks.
229.00kr – 325.00kr
Innehåll: Älgkött från norrländska skogar, salt med nitrit.
Mer information
Vikt | Inte tillgänglig |
---|---|
Vikt | 350 gram, 500 gram |
Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.
Recensioner
Det finns inga produktrecensioner än.