Rökt Fjällröding
Om du älskar fisk, kommer du att älska varmrökt röding. Det är en av de finaste fiskarna som finns i de svenska sjöarna och fjällen. Den har ett fast och saftigt kött med en mild och nötig smak. Den är perfekt att njuta av som den är, eller med en fräsch sallad och ett gott bröd.
Varmrökning är en traditionell metod som ger fisken en härlig arom och en gyllene färg. Vi använder bara salt, för att bevara den ursprungliga smaken av rödingen. Vi röker vår fisk långsamt över sälg och granris för att ge den en fin balans i rökigheten.
Varmrökt röding är en delikatess som passar alla tillfällen – från vardag till fest. Du kan servera den som förrätt, huvudrätt eller på buffébordet. Du kan också använda den som ingrediens i olika rätter som pajer, sallader, pastarätter eller smörgåsar
Silvermedaljör 2016 i mathantverks sm.
Juryns omdöme:
Vackert innovativt hantverk med gyllene färg och balanserad smak.
145.00kr
Innehåller: Röding odlad i malgomajsön (salvelijnus), salt.
Ytterligare information
Vikt | 0.4 kg |
---|
Endast inloggade kunder som har köpt denna produkt får lämna en recension.
Recensioner
Det finns inga recensioner än.