Nu söker vi efter kollegor inför sommarsäsongen 2024.

Vill du eller någon du känner jobba i vårt glada arbetslag? tveka inte att söka vi rekryterar löpande! 

Lediga tjänster hittar ni här nedanför

Inne i gårdsbutiken, restaurang

Tjänster:

Servitris/kassabiträde 4 platser

Som servitris/kassabiträde är du restaurangens ansikte utåt och arbetar hela tiden för att ge våra gäster bra service samt en bra helhetsupplevelse av besöket hos oss. Som person är det viktigt att du är samarbetsvillig kreativ, serviceinriktad och stresstålig. Att kunna både förstå och kommunicera på engelska är ett krav då många av våra gäster är turister. Tyska är meriterande men inget krav.

1 tjänst omfattning 70-100% mars till och med augusti. 

3 tjänster 70-100-% juni till och med augusti.

Kock 3 platser.

Du är trygg i din yrkesroll och har några års erfarenhet av att arbeta som kock. Du har en kockutbildning alternativt en yrkeserfarenhet som ger motsvarande kunskaper. Våra gäster besöker oss veckans alla sju dagar, både dag och kväll. Vi söker flera kockar och kan erbjuda både tillsvidareanställning (med en inledande provanställning), tidsbegränsad anställning samt timanställning. Tillsvidareanställningen är på heltid. Omfattningen för övriga kan variera utifrån önskemål. Tillträde från maj 2024. Boende kan ordnas.

 Diskare 2 platser

Som person har du en positiv inställning och är strukturerad och noggrann. Du tar egna initiativ och har förmågan att dela din energi och positivism med andra. Du förstår att vår framgång bygger på att vi alltid har fokus på gästens bästa. Tjänsten är 50-75% Juni till och med Augusti. 

Så söker du

Maila personligt brev eller CV till martin@bergmansfiskochvilt.se eller kom gärna förbi i butiken och presentera dig.  Vid frågor kontakta oss på 0940-25090.