LOKALPRODUCERAD MAT
Förädlad fisk
Varmrökt pepparlax
SM-guldmedaljör 2008. En av våra populäraste produkter. God till sallad, som varmrätt med potatis och sås, som smörgåspålägg, i fisktallrik m.m.
Citrongravad lax
SM-guldmedaljör 2009 och 2015.
Varmrökt röding
Hel fisk. God som smörgåsmat och snacks.
Stekt inlagd strömming
Smör- och dillfyllda strömmingsfiléer, panerade och stekta i smör. Inlagd i lag med lök.
Kallrökt souvaslax
SM-guldmedaljör 2009, 2015 och 2017. God som förrätt, till stuvad potatis, i fisktallrik, som tatar eller i en röra.
Dillgravad regnbåge
Varmrökt sik
Hel fisk. God som smörgåsmat och snacks.Maxan Alaskan lax
Lättrökt torkad lax.Sillinläggningar
Vi lägger in all vår sill själv. Vi använder sill från Klädesholmen.Kallrökt regnbåge
SM-guldmedaljör 2020. God som förrätt, till stuvad potatis, i fisktallrik, som tatar eller i en röra.
Kungaröding
SM-guldmedaljör 2018 och 2020. Varmrökt dubbel rödingfilé. För en lyxig snabbmiddag: ljumma på fisken ca 15 min på 200 grader i ugnen. Servera med potatisgratäng/god potatis, romsås och picklad rödlök.
Gädda
SM-guldmedaljör 2020. Rökt gädda i olja med kryddor. En helkonserv som inte behöver vara kyld.