Vi söker nu kollegor inför sommarsäsongen 2022.

Om oss

Bergmansfisk och vilt är ett mathantverksföretag som jobbar med att förädla lokala råvaror som vi säljer i vår butik och serverar i vår restaurang.

Vi har höga ambitioner och lägger vikt vid kvalitet. Vi har vunnit SM i Mathantverk 16 ggr med våra förädlade produkter.

Restaurangen och butik har öppet alla dagar under sommaren kl 10 till 20

Vi har ett fint samarbete med inlandsbanan. Som stannar på vår egen järnvägsperrong dagligen med deras gäster.

Vilhelmina ligger mitt i Västbotten och är otroligt naturskönt med närheten till fjällen. Här finns bra fiske och möjligheter till jakt, vandring, golf, bowling, simning mm.

Vi kan hjälpa till att fixa boende.

LEDIGA PLATSER

KOCKAR OCH KÖKSANSVARIG

Omfattning: Heltid
Varaktighet: 3 – 6 månader med chans till förläggning.
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb / tillsvidare

Antal jobb: 2

Vi söker två kockar med tidigare erfarenhet, heltid. Du gillar norrländsk mat och vill jobba med lokala råvaror så långt det går. Stor del av menyn är baserad på våran egen förädling utav fisk och kött men vi ser gärna att du har egna tankar och idéer.

Vi jobbar hårt och hjälper varandra, vi är prestigelösa men ärliga och håller en öppen kommunikation – vi vill ha roligt på jobbet och tillsammans!

Butik/Serveringspersonal

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 3 – 6 månader
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb

Antal jobb: 4

Du tycker om att jobba i ett varierande och högt tempo där man kan ha många bollar i luften. Du föregår med gott exempel och tycker om att jobba nära dina medarbetare och kunder. Meriterande är om du jobbat i butik eller restaurang tidigare, men inget krav då vi värderar personlighet och en viljal att lära sig.

Diskare/Butiksbiträde

Omfattning: Deltid
Varaktighet: 3 – 6 månader
Anställningsform: Sommarjobb / feriejobb

Antal jobb: 4

I rollen som diskare hoss oss har du en mycket viktig funktion i såväl matsal, butik och kök. Genom ditt engagemang och effektiva sätt att arbeta på ser du till att disken genomförs på ett säkert och smidigt sätt. På morgonen före butiken har öppnat fyller du på butikshyllor och ser till att det är snyggt och prydligt i butiken. Du sköter disken, fyller på glas, bestick, tallrikar samt håller ordning och reda i diskrummet. 

Då tempot i vår restaurang många gånger kan vara högt är du självgående och uthållig i ditt sätt att arbeta. Viktigt att tänka på är att arbetet många gånger är fysiskt krävande Vi sätter stor vikt på personlighet, men erfarenhet av liknande arbete är meriterande men inget krav.

Så ansöker du!

Maila din ansökan med CV och Personligt brev till martin@bergmansfiskochvilt.se

OBS! Märk ditt mail med “Arbetsansökan”.

Eller kom förbi och hälsa på oss direkt i butiken.

 Vid frågor ring 0940-25090 menyval 3 så kopplas du till Martin eller Urban.

Cart
  • No products in the cart.